In het kort


Wie zijn we?
Veurne Toe koer is een vzw, opgericht om de samenwerking te bevorderen tussen de Verenigde Handelaars, de Marktkramers, Horeca. Met dit initiatief promoten we de stad als sfeervolle winkelstad en succesvolle evenementenstad.

Wat doen we?
Er worden nieuwe initiatieven en acties uitgewerkt en bestaande evenementen worden geheroriënteerd. Dit is mogelijk door de aanwezige krachten te bundelen, communicatie eenvormig te maken en blijvend aan imagebuilding te doen. Het uniek concept "loyalty systeem: toe koer pas" past in de langetermijnvisie van Veurne Toe koer. De actie is gericht op klantentrouw en koopbinding bij de consumenten. We willen dat iedereen die ooit Veurne bezoekt (om te winkelen, iets te eten …) zeker terugkomt. De ‘toe koer pas’ ondersteunt de lokale handelaars, door een fikse portie beleving toe te voegen aan het shoppen en aan de evenementen in de stad.

Voor wie zijn we er?
Veurne Toe koer steunt in de brede zin van het woord: de middenstand. Handelaars in de stad zijn door lidmaatschap aangesloten bij vzw Veurne Toe koer. Zij genieten in de stadskern mee van het volk dat naar de evenementen komt. Elke Veurnse handelaar kan meedoen aan het loyalty concept, van retailer tot horecazaak of pakweg bakker of keten. Ook de handelszaken buiten het centrum. Zo verhogen we uw waarde van het partnership.

 

Voorzitter: Stijn Hommez

Bestuursleden:
Carmen Cornille
Sophie Gevaert
Frederik Larcin
Jan Pattyn
Mario Haelewyck
Bart Claeys
Niek Clarebout
Geertrui Decrock
Rik Penel
Mario Lamoot
Lies Dufour
Linda Verkempinck